Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Ενόψη της διαδικασίας εγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025 (η οποία θα γίνει μεταγενέστερα και θα ενημερωθείτε) παρακαλούμε να υπογράψετε και οι δύο γονείς/κηδεμόνες του παιδιού την παρακάτω υπέυθυνη δήλωση ηλεκτρονικά (από μία ο καθένας) ή μαζί στο ΚΕΠ. Η υπεύθυνη δήλωση, αναφέρει εκτός από τον κηδεμόνα που θα γράψει το παιδί στο e-eggrafes, το εάν μας παρέχετε την άδεια ή όχι

α) να αναρτούμε φωτογραφίες των παιδιών σας στον ιστότοπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της σχολικής μας μονάδα, στα πλαίσια δράσεων , εκδηλώσεων και εκδρομών.

β) να μας δίνετε την δυνατότητα να χορηγούμε στα παιδιά σας αναλγητικά

γ) να επιτρέπουμε στα παιδιά σας να φεύγουν από το σχολείο (αφού φυσικά ενημερωθείτε) με κάθε πρόσφορο μέσο πλέον των συγκοινωνιών (ταξί, αυτοκίνητο συγγενή κτλ)

δ) να μας δίνετε την δυνατότητα να μετακινούμε τους μαθητές εντός νομού Πέλλας χωρίς να χρειάζεται να υποβάλλετε κάθε φορά υπεύθυνη δήλωση.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε απορία σας.

Μπορείτε να βρείτε την ΥΔ εδώ: https://docs.google.com/document/d/16X7-YDSDUgKt6m8TXnfdlG0q16GEIh8P/edit?usp=sharing&ouid=100417953806362618206&rtpof=true&sd=true